Mannisen taistelun muistomerkki 90 vuotta

Ylihärmän reserviläisyhdistykset järjestävät ainutlaatuisen matkan Mannisen taistelun muistomerkin 90-vuotisjuhlaan, joka pidetään Ruoveden Väärinmajalla lauantaina 15.6.2024. Tämä tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kunnioittaa historiaa ja osoittaa kunniaa sankareille, jotka taistelivat maamme puolesta.

Kuva Muistomerkin 80-vuotisjuhlasta 14.6.2014. Juhlapuheen Tapiolan kylätalolla piti Jussi Niinistö. (Kuva Jari Asu)

Matkan lähtö tapahtuu Anssin Jussin Areenan parkkipaikalta klo 9.00 aamulla. Linja-autokuljetus tarjoaa mukavan ja vaivattoman tavan osallistua tilaisuuteen. Reitin varrelta on mahdollista nousta kyytiin myös Kauhavalla, Lapualla, Kuortaneella ja Alavudella. Tarkempi noutopaikka sovitaan ilmoittautumisen yhteydessä, joten varmista paikkasi hyvissä ajoin.

Tilaisuus alkaa hartaushetkellä ja seppeleenlaskulla muistomerkillä klo 12.00. Tämän jälkeen juhla jatkuu pääjuhlalla Tapiolan kylätalolla klo 14.00, jossa on luvassa ohjelmaa ja puheita juhlan kunniaksi. Juhlan jälkeen linja-auto kuljettaa osallistujat takaisin lähtöpaikoilleen.

Päivän aikana on mahdollisuus nauttia omakustanteinen keittolounas.

Tilaisuuden pukukoodina on tumma puku ja kunniamerkit.

Matkan hinta on 20 €, ja maksun voi suorittaa joko käteisellä tai MobilePay-sovelluksen kautta.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut pyydetään tekemään 7.6.2024 mennessä. Ole yhteydessä Jukka Yliketolaan, puh. 050-3771451. Jukka vastaa mieluiten iltaisin.